Magazin
463 ogledov

Izginil v moj vlažni cvet

ženska roke mednožje Shutterstock
Telebnila sem na posteljo in se spraševala ali na hrbet ali na obraz.

Moje misli so odtavale, kmalu pa nisem vedela več niti, da sem doma. Le nekaj minut nazaj me je do vrat pospremil princ mojih sanj. Moški ob katerem mi je ves čas drhtelo telo in se mi je lomil jezik čeprav sem vedno zelo jezična. Tako močno sem si želela, da bi me poljubil, da sem mu pred hišo padla v objem in ustnice naslonila na njegove. Trapa! K sreči mi je vrnil poljub in me objel. Počutila sem se kot še nikoli v svojem dokaj sivem življenju. Nisem več rosno mlada in bila sem že skoraj prepričana, da nikoli ne bom našla ljubezni svojega življenja. Končno se je v njem prikazal nekdo, ki je znal odkleniti prav vsa vrata v moj svet, me predramiti iz večletnega obupovanja in mi pihniti na dušo kot se spodobi. Že prvi trenutek sem vedela, da je pravi. Bala sem se, da iz vsega skupaj ne bo nič, zato sem vedno storila vsaj pol koraka več kot on. Še dobro, da tega ni razumel kot vsiljevanje. Morda mu je bilo celo všeč, da ženska jemlje pobudo, kdo ve.

Spomnim se, da sem nato ležala na hrbtu in zasanjano gledala v svetilko pod stropom. Toliko časa sem zrla vanjo, da se je pričela premikati pred mojimi očmi in končno celo izginjati. V trebuhu sem imela še vedno enak občutek kot ob najinem prvem srečanju, med nogami pa je prijetno zaščemelo. Nevede sem si krilo nabirala med prsti in moja desnica se je kmalu znašla pod njim, segla med noge in prsti so se hinavsko splazili pod spodnjice. Huh, kako dolgo se že nisem takole … Pod prsti sem poiskala vzburjeno mucko, dražila čedalje bolj nabrekel ščegetavček in se zvijala v prijetnih občutkih. Potem so mi noge padle povsem narazen, zobe sem zarila v spodnjo ustnico in sredinec je počasi izginjal v moj vlažen cvet. Sprva počasi, potem pa sem vse hitreje obdelovala potrebno češpljico, dvigovala boke in pred oči skušala priklicati njegov obraz. Nikoli se nisem zavedala kakšnih posebnih moči a naslednji trenutek se mi je zazdelo, da jih vsekakor imam. Oglasil se je zvonec pri vratih, prestrašeno sem skočila pokonci in se pri vratih pogledala v ogledalo. Imela sem razmršene lase in krilo je bilo nagubano kot bi se pravkar z nekom dajala dol. Popravila sem kolikor je bilo mogoče takole na hitro in šla odpret vrata. Ko sem pred njimi ugledala njega mi je zmanjkalo sape, kolena so se mi zašibila in bilo me je pošteno sram zaradi tistega kar sem pravkar počela. Imela sem občutek, da se moja roka še vedno nahaja tam spodaj , lica pa sem imela povsem izdajalsko rdeča.  Smehljal se mi je, me meril od glave do pet in dejal, da se je sredi poti obrnil, ker se mu je zdelo, da še ne sme od mene. Še kako prav je storil in se tega kaj kmalu zavedel.

Niti pol minute nisem zdržala v njegovi bližini. Moje telo je bilo povsem pripravljeno, med nogami sem imela vse vlažno in potrebno, le da se on tega ni zavedal. Potegnila sem ga k sebi, zaloputnila vrata in se prilepila nanj. Z usti in celotnim telesom, koleno pa sem mu potisnila navzgor ob pas, ter ga izzivalno objela in stisnila k sebi. Brez kančka sramu sem mu priznala, da sem neznansko potrebna in, da si ga želim. Nič ni rekel, le pričel mi je dvigovati krilo, jaz sem odpela njegove hlače in naslednji trenutek me je že nosil po hodniku proti sobi kamor sem kazala s prstom. V ustih sem imela opraviti z njegovim jezikom, spodaj pa sem neuspešno lovila njegovega korenjaka, da bi se nasadila nanj. Še drugič v kratkem času sem na postelji ležala s krilom nad pasom, a tokrat nisem zrla v strop pač pa v njegove lepe, temne oči. In med nogami tudi ni bilo moje roke, pač pa njegove, potem pa še tista prelepa, čvrsta reč, katere sem se neznansko razveselila.  Še nikoli nisem bila tako glasna in iskrena, polna neuglajenih besed in prošenj po orgazmu, z nogami ovita okoli moškega telesa, ter povsem polna velikega uda, ki je pričel neusmiljeno suvati vame.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.