Magazin > VIP
30 ogledov

36-letno zvezdnico umoril s kladivom

Lisa Marie Neagle
1/5
Youtube
Ameriška resničnostna zvezdnica izginila po sobotni zabavi. Policija preiskuje umor.

Lisa Marie Neagle, 36-letna ameriška resničnostna zvezdnica, se v soboto ponoči ni vrnila domov. Njen mož Derek Harryman je šele naslednji dan poklical policijo, da je njegova žena pogrešana.

Lisa bi se morala iz zabave domov vrniti zgodaj, saj je imela naslednji dan predavanje (bila je profesorica zdravstvene nege). Ker je možu rekla, da je šla na zabavo z brati, moža ni skrbelo. Ob dveh zjutraj ga je klicala, da samo 'skoči po prigrizek' in da bo kmalu doma. Zjutraj Lise še vedno ni bilo domov, a je Derek menil, da je bila s svojimi brati. Zjutraj ga je klicala Lisina sodelavka, da ta ni prišla v službo in da se ne javlja na telefon. "Takrat sem vedel, da nekaj ni v redu, saj je imela svojo službo rada in nikoli ni ignorirala svojega telefona," je povedal Derek za ameriško televizijo ABC. 

Po tem, ko so Lisin mož in njena družina na podlagi videa ugotovili, da je bila na zabavi s svojim študentom Jackiejem Jeromeom Rogersom, so ga izprašali, kdaj jo je nazadnje videl. Ker se je njegova zgodba nekajkrat spremenila, so poklicali policijo.

Trdil, da sta bila ljubimca, kasneje priznal umor

Jackie Rogers je po dolgem izpraševanju policiji priznal, da je umoril svojo profesorico. Povedal je tudi, da naj bi bila z Liso ljubimca in da naj bi ga pred kratkim zapustila zaradi moža. Lisina sestra Danielle Neagle-Kiamona je medijem povedala, da je Rogers trdil, da sta z Liso imela afero, a da ji je sestra že prej povedala, da naj bi bil Rogers gej.

Rogers je kasneje priznal, da je Liso umoril po zabavi in njene posmrtne ostanke zakopal v svojem dvorišču. Policisti so se takoj odpravili na kraj nesreče, kjer so našli Lisine posmrtne ostanke. Bila je popolnoma gola in z vidnimi sledovi fizičnega nasilja. Rogers jo je, kot je priznal, kar sedemkrat udaril s kladivom. Obdukcija bo pokazala vzrok njene smrti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.