Svet
53 ogledov

Izginulo najstnico pomagajo iskati tudi Slovenci

Narasla reka Mura v Cmureku, Apaška dolina. Bralka Darja
V Prijedoru v Bosni in Hercegovini je 5. marca v reko Sano padla 17-letnica. Dekle še vedno pogrešajo, v iskalno akcijo so se vključili tudi Slovenci, člani Civilne zaščite za iskanje in reševanje z reševalnimi psi.

Slovenci so v Prijedor odpotovali že včeraj, in sicer na zaprosilo Bosne in Hercegovine.

V Prijedoru in okolici še vedno intenzivno poteka iskanje 17-letne Duške Džever, ki je pred 11-timi dnevi s splava padla v reko Sano. Pristojne službe so takoj sprožile iskanje dekleta, ki ga še do današnjega dne niso našli.


Upanja, da bi bilo dekle še živo, skorajda več ni. "V tem trenutku je vendarle najbolj pomembno, da tragični primer dobi svoj epilog, da se za starše konča agonija, ki jo doživljajo vse od izginutja hčerke naprej," je za lokalne medije povedal vodja iskanja pogrešane.

Kot so še poročali mediji, se je dekle usodnega večera udeleževala rojstnodnevnega praznovanja svoje prijateljice, ki je 18. rojstni dan slavila v enem izmed lokalov v Prijedoru. Proti jutri se je družba odločila slavje nadaljevati na splavu, kjer je prišlo do nesreče. 17-letnica je nesrečno padla s splava, za njo so se izgubile vse sledi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.