Šport > Nogomet
57 ogledov

Izjemni Francoz ostaja pri Oblaku

Antoine Griezmann EPA
Antoine Griezmann se je kljub zanimanju nekaterih ostalih udeležencev lige prvakov odločil, da bo ostal pri madridskem Atleticu.

Francoski nogometni reprezentant Antoine Griezmann je podaljšal pogodbo s španskim prvoligašem Atleticom iz Madrida, katerega član je tudi slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak. Griezmann je po poročanju časnika L'Equipe sodelovanje podaljšal do junija leta 2019.

Griezmann, za katerega so se zanimali številni klubi, med drugimi Bayern, Manchester United, PSG, Chelsea ..., je v minuli sezoni na 37 tekmah dosegel 22 zadetkov.

Vodstvo angleškega nogometnega prvoligaša Evertona pa je podaljšalo pogodbo z belgijskim reprezentantom Kevinom Mirallasom. Ta je podpisal novo pogodbo, ki ga z modrimi iz Liverpoola veže do konca sezone 2017/18. Mirallas je član Evertona od leta 2012, ko je prišel iz Olympiacosa.

Okrepil pa se je Evertonov tekmec iz elitne angleške lige, West Bromwich Albion si je od Arsenala izposodil krilnega igralca Sergea Gnabryja. Dvajsetletni nemški reprezentant je član topničarjev od leta 2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.