Šport
26 ogledov

Iznajdljivost brez primere

tom killick Reševalni pas/Twitter
Trener nogometnega kluba Poole Town prestaja kazen šestih tekem zaradi neprimernega vedenja, kar pa mu ni preprečilo, da bi si ogledal tekmo svojih varovancev.

Tom Killick se je odločil, da bo na vsak način prisostvoval tekmi svoje ekipe Poole Town, ki se je na domačem igrišču pomerila s Cambridge Cityjem.

Angleška nogometna zveze je namreč trenerju izrekla šest tekem prepovedi zaradi verbalnega napada na sodnika, zato si je Killick obračun ogledal iz bližnje hiše, v kateri domuje skrbnik domače zelenice.

Killick se je tako na domiseln način ''pretihotapil'' na tekmo, pri tem pa ni kršil nobenega pravila, saj mu je FA prepovedala vstop na stadion, ne pa tudi ogleda z bližnje okenske police.

''Vidim skoraj čisto vse, razen območja povsem pri golu. Rešitev je dobra, čeprav mi oddaljenost od igralcev povzroča preglavice. Sprva se nisem zavedal pomena, šele sčasoma sem spoznal, kakšne so posledice in koliko bom zamudil,'' je povedal iznajdljivi Killick.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.