Slovenija
19 ogledov

Izognite se gneči

Gneča na mejnem prehodu Suzana Kos
Vsi, ki se danes in v prihodnjih dneh odpravljate proti morju, pred odhodom preverite stanje na cestah, saj je pričakovati gnečo.

Petkovo popoldne zaznamuje na naših cestah predvsem gneča v smeri proti morju. Tako se boste danes pozno popoldne v zastoju znašli na cesti Podlehnik - Gruškovje v smeri Hrvaške. Na mejnem prehodu Gruškovje je na izstop iz države trenutno treba čakati do 25 minut. 

Uporabite manj obremenjene ceste

Močno povečan promet proti obali in meji s Hrvaško je pričakovati tudi v soboto zjutraj in dopoldne. Vozniki naj se izognejo najbolj obremenjenim cestnim odsekom in mejnim prehodom na meji s Hrvaško.  

Novomeški policisti pričakujejo močno povečan promet na mejnih prehodih Obrežje, Metlika in Vinica. Na Obrežju so že danes zjutraj osebni avtomobili morali čakati okoli 15 minut. Slovenski državljani lahko za prestop meje s Hrvaško uporabijo tudi mejne prehode Slovenska vas, Rigonce in Orešje, kjer so čakalne dobe običajno krajše.  

Aktualne prometne informacije lahko spremljate na spletni strani Prometno-informacijskega centra. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.