Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Izpadli iz Gostilne bodo dobili priložnost pri Mišu

gostilna išče šefa Aljoša Kravanja
Mišo Stevanovič bo v svoji restavraciji predstavljal izpadle kandidate iz šova Gostilna išče šefa.

Mišo Stevanovič, ki tudi v novi sezoni resničnostnega šova Gostilna išče šefa komentira dogajanje, bo kmalu odprl svojo restavracijo v centru Maribora. Restavracija bo ponujala raznovrstno hrano. "Gost si jo bo lahko tudi sam izbral in naložil na krožnik. Poleg tega bo pa vsak dan v ponudbi zelo razgiban samopostrežni solatni bar ter skrbno izbran izbor pic in testenin," je povedal Mišo, ki pričakuje, da se bo restavracija odprla sredi oktobra. Obenem se podjetni gostinec počuti olajšanega, ker lahko začne realizacijo projekta. "Tokrat sem v poslu sam, tako da tudi mene zanima, kako se bom znašel," dodaja.

Izpadle bo predstavljal v svoji restavraciji

S pripravami na novo restavracijo ter spremljanjem in komentiranjem novih kandidatov v šovu Gostilna išče šefa pa je Mišo izjemno zaposlen. Vendar bo zmogel oboje delati, saj "mi je oboje velik izziv in v tem primeru tudi velika odgovornost".

Kandidati, ki bodo izpadli iz šova, pa ne bodo ostali neopaženi. Mišo razmišlja, da bi jih predstavil v svoji restavraciji. "Glede na to, da je to šov na izpadanje, vsak teden namreč nekdo od kandidatov zapusti ostale, razmišljam, da bi jih tedensko predstavljal tudi v svoji restavraciji," je zaenkrat razkril o svojih načrtih.

Se pa veseli nove sezone, saj meni, da je ekipa kuharjev precej raznolika. "Lahko se opazi, da je ekipa kuharjev bolj izkušena kot lanska," je še komentiral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.