Magazin > Odnosi in prosti čas
323 ogledov

Izpoved: Eno leto nisem seksala in to se je zgodilo

seksi ženska, seks Profimedias
Ameriška blogerka je zapisala, zakaj se je odločila, da eno leto ne bo seksala.

Bruna Nesiff je za ameriški Cosmopolitan napisala kolumno, v kateri je zapisala, zakaj se je odločila za enoletno pavzo od seksa in kako je to vplivalo nanjo.

Zgodbo je začela s spominom na moškega, s katerim sta se spoznala prek enega od družbenih omrežij in se kasneje začela dobivati. Bruna se je vanj zaljubila, on pa si je želel le zabave, saj je ravno končal dolgoletno zvezo. Kmalu je prišla do zaključka, da se je vanj preveč zaljubila in da se je z njim dobivala na zmenkih (in v postelji) samo zato, da bi mu ugodila, čeprav je vedela, da tu ni prihodnosti. "Pomislila sem, da je R. Kelly v neki pesmi rekel, da je občasni seks v redu in da s tem ni nič narobe. No, njega ne sprašujte za nasvete, saj so slabi,“ je zapisala Bruna in si na koncu priznala, da je bolje, da s svojim 'izbrancem' raje končata avanturo.

Povedala je, da si je dala izziv in da ne bo spala z moškimi kar tako in da bo naslednjič seksala z nekom, ki ga ima rada, ki ima njo rad in je bo vreden. Do zdaj nisem spala z veliko moškimi, a vseeno sem se odločila, da bom zdaj počakala pravega."

Zlobni hudiček jo je nagovarjal na seks

Zapisala je, da je bilo sprva zelo težko, saj se je še bolj zavedala, da se je za najmanj eno leto odpovedala seksu in je zato bila še bolj pohotna. "Tisti mali pohotni možicelj, hudiček na rami me je nagovarjal, da moja ideja nima smisla in da naj najdem nekoga, ki me bo potešil.“ A se ni vdala in je sledila svojemu srcu.

Povedala je, da se je s časoma privadila na svojo 'dieto', je pa po enem letu prišla do žalostnega zaključka. "Žalostno, da v vsem tem času nisem našla nekoga, ki bi me bil vreden. Preveč je nekih instant odnosov,“ je zapisala in dodala, da nadaljuje z iskanjem.

Komentarjev 2
  • nergač 22:09 25.marec 2017.

    Ne vem KD, če ti sploh še na kaj druzga misliš, kakor na to, kje se boš dobro nasadila....

  • MihaPu 15:48 25.marec 2017.

    Nataliteta je slaba, ker ženske ne dajejo pogosto in se šparajo preveč za svoje ideale iz španskih telenovel, kot da jim bo propadla una stvar spodaj če bodo večkrat šle na k...c z njo in pa kot da so "vsi ...prikaži več moški" posiljevalci in se jih je treba bati ali kaj če jim ga hočejo pač malo podati notri ko so skupaj z njimi. Sex je naraven BABE in se skladno k temu držite naravnega, pa boste zdrave in ne boste depresivne :D Če ne pa me itak ni treba poslušati in boste stare tete brez moškega v rosnih 39ih letih. Preveč ste monotone in potem moramo uporabljati desno roko, ker ga prvo HOČETE pol pa NOČETE. Odločte se že enkrat. Samostan in celibat vas čaka kadarkoli.