Magazin > VIP
51 ogledov

Iztok ni nikoli poznal svojega očeta

iztok voyo.si
Iztok Ilšnik iz šova Gostilna išče šefa znova živi z mamo, svojega očeta pa nikoli ni poznal.

Tekmovalec druge sezone šova Gostilna išče šefa Iztok je večji del otroštva in mladosti preživel s svojo materjo, a ga je ta pri njegovih 15 letih zapustila, je poročala revija Lea. Kot jim je Iztok zaupal, je z mamo živel pri družini Repanšek, ki ima gostilno, vendar je tam pri 15 letih ostal sam. A je imel, kot je priznal, vse in mu ni bilo nič hudega.

Sedem let kasneje se je preselil v svoje stanovanje, zadnji dve leti pa znova živi s svojo materjo v najemniškem stanovanju, je razkril 28-letnik.

Nikoli pa ni poznal svojega očeta. Iztok pravi, da tudi nima potrebe, da bi ga poznal. Kuharskega mojstra, ki dela v več priznanih restavracijah, smo želeli malo podrobneje povprašati o otroštvu in odnosu z materjo, vendar se na naše večkratne klice ni odzval.

Je pa potem, ko je prišel iz šova, postal izjemno priljubljen. "Facebook je čisto ponorel, le vpišem se in že me napadajo. Hudo je, tega nisem navajen," nam je zaupal pred kratkim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.