Magazin > VIP
102 ogledov

Jack Nicholson princesi ponudil kokain

Jack Nicholson EPA
Jack Nicholson je brez dvoma vedno rad živel izven okvirjev in v svoji esenci razmišljal uporniško ...

Nova biografija poznane hollywoodske agentke Sue Mengers namreč razkriva marsikaj. Med drugim tudi detajl, ki se nanaša na legendo ameriške kinematografije, igralca, scenarista, producenta in režiserja Jacka Nicholsona.

Na zabavi v Los Angelesu, daljnega leta 1979, ki jo je slovita agentka organizirala v čast princese Margaret, se je pojavil tudi Jack Nicholson. Prišel je v spremstvu takratnega dekleta Anjelice Houston in princesi v svojem slogu ponudil kokain. Ta je beli prah sicer odklonila, agentka, ki je zabavo organizirala, pa je bila nad njegovim dejanjem osupla in razočarana. Menila je namreč, da ji lahko tako vedenje na njeni zabavi v celoti zruši ugled.

Danes bi lahko rekli, da skoraj 80-letni Nicholson, sicer trikratni oskarjev nagrajenec, kljub Alzheimerjevi bolezni še vedno izžareva ščepec tiste svoje dobro poznane navihanosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.