Magazin > VIP
87 ogledov

Jackmanova žena: "Ne govorite mi, da imam srečo!"

Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness Profimedias
Deborra-Lee Furness, žena igralca Hugha Jackmana, se jezi, ker v javnosti velja prepričanje, da je imela veliko srečo, da se je poročila z avstralskim zvezdnikom.

Deborra-Lee, ki je od svojega slavnega moža starejša 13 let, je sicer tudi sama znan obraz filmske indrustrije. Je uspešna producentka in režiserka kratkih in neodvisnih filmov. Svoje življenje pa Deborra-Lee ni posvetila le filmu. S svojo organizacijo Adopt Change se 58-letnica aktivno zavzema za racionalizacijo zakonodaje, ki ureja posvojitve. Z Jackmanom, s katerim je poročena že več kot 20 let, dobro vesta, kako zapleteni so postopki, saj imata dva posvojena otroka.

Kljub njenim dosežkom pa mora Deborra-Lee ves čas poslušati, da ima veliko srečo, da je ujela Hugha Jackaman. "To me prizadene. Kot bi namigovali, da sem zadela na tomboli,“ pravi filmarka, ki vseskozi poudarja, da je za svojo srečo vsak odgovoren sam. "Ljudje ne vidijo izzivov, ki sem jih morala prestati. Tako kot tudi jaz ne vidim izzivov drugih ljudi. Vsak privilegij s sabo prinaša tudi odgovornost in izzive. /.../ Če si nekaj želiš, se tega loti z dobrimi nameni in uresniči svoje sanje,“ pravi Furnessova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.