Magazin > VIP
35 ogledov

Jacksonu priskrbela ženske

Michael Jackson, body Žurnal24 main
Michael Jackson. Telesni stražarji tudi o ženskah in dolgovih.

Nekdanja telesna stražarja pokojnega Michaela Jacksona Javon Beard in Bill Whitfield bosta junija izdala knjigo "Remembering the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days“ (Spomini: Varovanje Michaela Jacksona v zadnjih dneh njegovega življenja).

V njej med drugim trdita, da sta morala pevcu redno priskrbeti žensko družbo. Ena od izbrank, ki je zvezdnika večkrat obiskovala, je govorila z vzhodnoevropskim naglasom, Michael pa jo je naslavljal s Prijateljica. K njemu je prihajalo tudi dekle, ki je nosilo vzdevek Roža, a Jacksona naj bi bolj kot ona zanimala Prijateljica, s katero se je poljubljal in v avtu ljubimkal.

Varnostnika sta tudi izdala, da je imel Michael hude finančne težave. Whitfield se spominja obiska trgovine. Jacko je zagledal igračo in Whitfielda vprašal, zakaj je ne kupi za svojo hčer. Varnostnik mu je odgovoril, da mu je še vedno dolžan plačilo in da zato za igračko nima denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.