Magazin > VIP
93 ogledov

Jadranka prevarala moškega svojih sanj

Big Brother Saša Despot
Jadranka je v življenju doživela že marsikaj, a z optimizmom zre v prihodnost in se s stvarmi, ki jih ne more spremeniti, ne obremenjuje.

Za seboj imate težko preteklost, bivši mož vam je menda celo grozil z nožem.
Enkrat mi je res grozil, večkrat je prišlo tudi do tega, da je položil roko name in me udaril. Po tem, sem se odločila, da greva narazen. Otrok nisva imela, tako da sem šla naprej. Ni bilo pa vse slabo, imela sva tudi lepe trenutke.

Vam je kasneje še povzročal težave?
Kasneje sva se sedem let tožarila zaradi hiše, vendar sem mu na koncu vse prepustila in odšla svojo pot. Domov se nisem smela vrniti, čeprav sem prosila očeta. Rekel je, da tako kot sem si ustvarila življenje, tako naj ga peljem naprej. Nato sem šla v najem, po letu in pol pa sem se preselila k novemu fantu. On me je res nosil po rokah, a sem ga prevarala. Danes me je sram, da sem to naredila, a življenje gre naprej in na napakah se človek uči. Mi pa še zmeraj stoji ob strani in mi pomaga na vse načine, tudi finančno. Ostala sva dobra prijatelja, jaz sem na vse načine poskušala, da bi spet prišla skupaj, a je rekel, da vrnitve nazaj ni. Prevare mi ne more oprostiti, poleg tega sem od drugih izvedela, da ima sedaj novo partnerko.

Imeli pa ste tudi nekaj izkušenj z izkoriščevalskimi partnerji?
Bilo je vse sorte. Lahko povem, da sem preveč naivna, prehitro se zaljubim in pokažem svoja čustva. A spoznala sem sama sebe in sedaj ne bom zaupala vsakemu.

V hiši smo tudi videli, da se res hitro zaljubite, na tapeti so bili Marko, Filip, Erik pa tudi Jasmin.
V Filipa sem se res zaljubila in mi je bil ful všeč. Videla sem njegovo energijo, da je tako energičen kot jaz. Ker sem zelo odkrita, vsakemu, ki mi je všeč, to tudi povem. Čustva do Jasmina so bila zaigrana, na Erika pa sem se zelo navezala in lahko rečem, da mi je bil zmerom bolj všeč. Do njega čutim malo več kot prijateljstva, to sem mu povedala in dogovorila sva se, da greva naprej kot prijatelja. Vanj ne bom drezala, upam, da se bomo družili tudi po šovu in da bomo res dobri prijatelji. Več ne pričakujem.

Erik je omenil, da vam je vsak dan hodil po tablete, kakšne tablete jemljete?
Res je, hodil mi je po tablete v shrambo. Jemljem vitamine, ker sem po operaciji želodca veliko shujšala . Erik me je res podpiral, mi pomagal, ko sem bila slaba, in me objemal. Jaz sem takšen človek, da rabim objeme in pogovor. Kapo dol Eriku in tudi Erikovemu očetu, ki sem ga spoznala. Kapo dol celi njegovi družini. Erik je zelo čustven, tudi ko sva se sprla, je rekel, da gremo naprej. A jaz sem vedela, da odhajam, zato sem se tudi poslovila od kuhinje in vsega (pove s solzami v očeh op. a.). Najbolj bom pogrešala kuhinjo. V kuhinjo sem dala srce in dušo. Za jest so dobili, kar so želeli in upam, da jim je bilo to, kar so pojedli, res dobro. Res sem se trudila. Ni bilo desetkrat skozi celoten šov, da nisem kuhala.

Torej bi denar res porabili za svojo restavracijo, če bi zmagali?
Seveda, denar bi vložila v gostilno, ki bi jo vzela v najem, imenovala pa bi se Pri lisički.

Kakšni so načrti za naprej, si želite kuhati?
Seveda, želim, da si, da bi dobila eno dobro službo in da bi to prepoznavnost izkoristila maksimalno.

Omenili ste tudi operacijo na želodcu, s katero ste izgubili 70 kilogramov, kako ste se odločili za tovrstni poseg?
Videla sem, da je delovalo pri prijateljicah, zato sem se za to odločila tudi sama. Danes sem ponosna nase, da sem dala skozi tudi to. Življenje se mi je 100 odstotno spremenilo, imam več energije in sedaj uživam v tistemu, kar prej nisem mogla.

Vam je operacija dala zagon, da ste se prijavili v Big Brother?
V šov sem šla, da sama sebi dokažem, da sem dovolj močna. V zmago nisem verjela, mislila sem, da bom notri zdržala en mesec, ne pa tri. Kapo dol produkciji, televiziji in vsem, ki so mi stali ob strani in me res bodrili ter govorili, da sem močna.

Pogosto ste ob nominacijah jamrali, da želite domov, je bila to taktika?
Ne, bilo je zelo naporno in pogosto sem imela že vsega dovolj. Zame je bilo to psihično zelo hudo. Res sem si želela, da bi končno objela svoje ljudi. Drugo je, ko šov spremljaš po televiziji ali ko si notri in psiha dela na polno.

Ravno to je omenil tudi Tugomir, da se mu ne zdite psihično v redu. Je bilo tako le v hiši?
V treh letih odkar sem operirana nisem videla toliko zdravnikov kot tukaj notri. Vse je bila posledica tega, da si 24 ur na dan zaprt.

Kakšna so bila vaša čustva do Tugomirja?
Na začetku mi je bil všeč kot človek, vendar se je kasneje izkazalo, da ni človek, s katerim bi lahko igrala družino. Tega nisem mogla niti pod razno. Midva sva povsem različna karakterja, s svojim čaranjem, govorjenjem in obnašanjem me je utrujal. Kar naprej je nekaj zahteval, bubi to, bubi uno in igral gospoda.

Kako pa gledate na tisto brco, ki vam jo je namenil?
Priznam, da sem izzivala. On se je na posteljo ulegel z natikači na posteljo in ko sem mu jih želela sezuti me je brcnil, nakar sem mu v glavo zalučala jopico. To priznam in zaradi tega sem bila tudi kaznovana, kar se mi zdi pravično.

Kljub temu, da niste bili dosti starejši od Mirele in Saše, so vas vsi vikali. Si niste želeli, da bi vas tikali?
Marsikateremu sem rekla, naj me ne tika, da se ne bi počutila staro, a mislim, da imajo veliko spoštovanja do mene in da sem jim bila kot nekakšna mama.

Svojih otrok nimate. Je bila to vaša odločitev?
V prvem zakonu jih nisem mogla imeti zaradi debelosti, v drugem pa si jih partner ni želel. Zelo sem si želela postati mama, saj imam otroke zelo rada in mislim, da bi bila odlična mama. Mi je žal, da tega ne bom nikoli začutila, a življenje gre naprej in v življenju so tudi druge stvari. Moram se postaviti na noge in začeti delati.

Z Mirelo ste se po številnih prepirih proti koncu le zbližali, kako to?
Enkrat sem res ponorela, ker je prišla le uživati in ničesar ni želela narediti. Zbližali pa sva se ob nalogi, ko smo oponašali Madonno. Takrat sva si res veliko zaupali in se druga drugi odprli. Kapo dol, naj gre ven z dvignjeno glavo, jaz ji v življenju želim samo dobro. Zmenili sva se, da ostaneva prijateljici in da bova odšli skupaj na kavo. Sedaj, ko vem, njeno življenjsko zgodbo, sem povsem spremenila mnenje o njej. Imava tudi neke vzporednice, kar se tiče nasilja in tega.

Kako pa ste gledali na odnos med Erikom in Mašo?
Jaz pravim, da vesta, kaj sta delala, Tamara tudi, škoda ker nista s Tamaro skupaj, ker je res en velik sonček, ena velika energijska bomba, tako kot Maša. Naj se usedejo in pogovorijo, ko pride ven, v oči v oči, brez kamer. Jaz navijam za Erika in Tamaro, ker vem, da ima maša zunaj ljubezen in da je srečna. Tisti dan, ko je odšla Maša mi je bilo najbolj grozno, prav na tleh sem bila.

V hišo ste prinesli tudi svojega prijatelja Marka, vibrator, ste ga ob prihodu domov že prižgali?
Ne, nisem imela časa niti spati, sedaj dan čez še vse obveznosti, potem pa si bom privoščila dva dni oddiha, da si spočijem in da se dobim z vsemi prijatelji. To je prvo. V hiši so pa moji hormoni res podivjali. Ker nimam partnerja, si pač naredim s tem in sem zelo zadovoljna.  

Komentarjev 2
  • abyx 03:08 14.junij 2016.

    ... pa čeprav sploh ni dobra.

  • antitrust 23:18 12.junij 2016.

    In poanta napisanega; ne bodi predober do babe, saj te bo slej ali prej nategnila.