Magazin > VIP
83 ogledov

Big Brother: Jadranka se je ogrela za ...

Jadranka, Jasmin Voyo/ zurnal24.si
Filip je pozabljen. Se je Jadranka zagrela za Jasmina?

Jadranka je zasliševala pare, ali zunaj načrtujejo skupno prihodnost. Mirelo je opozorila, da bi bila ona pri Marku malo bolj pazljiva, medtem ko je Almo in Jasmina dobro potegnila za nos. 

Da sooči pare, je Jadranki namreč naročil Big Brother in ker ji ne Jasmin, ne Alma nista verjela in sta takoj posumila, da je nekaj v ozadju, se je Jadranka branila, da jo to sprašuje, ker nekaj čuti do Jasmina. V tem je bila tako prepričljiva, da ji je Alma svetovala naj se o tem pogovori kar z njim, Jasmin pa ji je na to odgovoril, da si to le domišlja zaradi okoliščin v katerih živijo in da jo bo čez en teden zagotovo minilo. "S Filipom je konec," je zatrjevala pretkana Primorka, ki ji je na ta način uspelo izvedeti, kaj čutita golobčka. Alma je priznala, da je zaljubljena in da si zunaj želi nadaljevati romanco z Jasminom, medtem ko je on odkrito priznal, da ni zaljubljen, da vseeno nekaj čuti, vendar načrtov za zunaj ne dela.

A za težave v raju ni odgovorna Jadranka, pač pa mlada Maša, ki gre Almi vedno bolj v nos. Zvečer zaradi ljubosumja ni mogla zaspati in je Jasminu očitala, da vsi fantje v hiši, z izjemo Gregorja in Marka, osvajajo Mašo in da se misli z njo soočiti. Jasmin ji je na to odgovoril: "Če se ti usedeš z njo zaradi mene, sva jaz pa ti končala." Pravi namreč, da se z Mašo le heca in da ne želi, da se ga svetlolaska zaradi Alme začne izogibati.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.