Magazin > VIP
64 ogledov

Jadranke oče še vedno ne spusti domov

Jadranka Lisjak Saša Despot
Jadranka iz Big Brotherja. Ena sestra se ji ne javi, druga je ne želi videti, oče je ne spusti domov.

Kmalu po koncu šova Big Brother nam je Jadranka Lisjak zaupala, da je njeni starši ne želijo videti in da so se je odpovedali tudi nekateri prijatelji. Odnosi se še vedno niso izboljšali, pravi Jadranka. "Z družino še vedno nisem v stikih. Sestri sem pisala za rojstni dan, a me ne želi videti. Starejša sestra se mi še ni javila, oče pa zame ne želi več slišati, celo domov me ne spusti,“ je potožila 41-letnica in dodala, da ji je družina najbolj zamerila njeno glasno govorjenje. "V šovu nisem naredila nič narobe. Bila sem takšna, kot sem. Imela sem zdravstvene težave … Drla sem se, a sem bila tudi pridna. Sem eksplozivna ženska. Zamerili so mi, ker sem bila glasna in pokazala dildo. A vse je bila igra. Nekaj moraš v šovu početi."

A Jadranka se ne utaplja v žalosti. "Jadranka je močna ženska. Z dvignjeno glavo grem naprej. Sloveniji sem pokazala, da sem delavna in poštena oseba. Ljudje me obiskujejo na plaži v Ankaranu, kjer delam, in me prosijo za fotografijo ali avtogram. Zelo me imajo radi. Izgubila sem veliko prijateljev, a vedno pravim, da pravi prijatelji ostanejo, slabi pa odidejo."

 

 
Komentarjev 1
  • Janez_53 10:41 23.julij 2016.

    Nisem še slišal za primer, da bi se družina odrekla svojega družinskega člana zaradi "glasnega govorjenja"!!! Koga Jadranka farba?