Magazin > VIP
52 ogledov

Jagger: "Težko je bilo"

mick jagger Profimedias
Mick Jagger je prvič po smrti dekleta marca letos spregovoril o težkih časih.

Mick Jagger se je s tragično izgubo spopadel tako, da se je vrgl v delo. V okviru intervjuja za oddajo Today Show se je v nekaj besedah dotaknil smrti L'Wren Scott. "V redu sem. Bilo je težko, veste, zelo težko leto," je povedal in dodal, da je imel veliko podpore s strani prijateljev in družine. "Vrnil sem se tako, da sem nadaljeval turnejo s Stonsi po Evropi in tako, da sem delal druge stvari, vključno s tem odličnim filmom," je dejal Jagger. Jagger je namreč producent filma o Jamesu Brownu, ki prihaja na filmska platna 1. avgusta. 

L'Wren Scott je 17. marca, stara 49 let, storila samomor v svojem stanovanju v New Yorku. Jagger je bil s Stonsi takrat na turneju v Avstraliji. Skupina je odpovedala nekaj naslednjih nastopov, Jagger pa se je vrnil v ZDA. Kot kaže pa pevec ni dolgo žaloval, saj so ga junija ujeli v objemu 27-letne baletne plesalke Melanie Harmick

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.