Šport > Košarka
6 ogledov

NBA-ejevec odgovoril na provokacije

jahlal okafor Youtube
Jahlil Okafor, novinec v dresu košarkarske ekipe Philadelphia 76ers, se je zapletel v pretep pred nočnim klubom v Bostonu.

Devetnajsletni novinec v najmočnejši košarkarski ligi na svetu je po porazu proti Boston Celtics (84:80) fizično obračunal s provokatorjem, ki je pred nočnim klubom žalil njegovo ekipo.

Philadelphia 76ers ima za seboj enega najslabših uvodov v zgodovini lige NBA , saj po 17 tekmah še vedno čaka na prvo zmago (0-17).

Okafor je po porazu na tekmi v Bostonu podlegel provokacijam navijača in izbruhnil je pretep, zaradi katerega naj bi košarkarju grozil celo suspenz.

''Rekel mu je '76ers so zanič in vsi ste zgube. Nikoli ne boste zmagali tekme','' je za ESPN povedal vir blizu Okaforju. ''Bil sem za ovinkom, ko se je zgodilo. Srečal sem ga minuto po tem, ko je nokavtiral tistega tipa. Mislim, da ga je žalil. Govoril je, da so 76ers zanič,'' je dodal drugi vir.

Na incident so se z uradno izjavo odzvali tudi v Philadelphii. ''Seznanjeni smo s poročilom in trenutno zbiramo dodatne informacije. Do nadaljnjega nimamo komentarja,'' so sporočili.

Predstavnik lige NBA je dejal, da dogodek preiskuje tudi krovna košarkarska organizacija, Okafor pa je priznal, da incident obžaluje. ''To je bilo neumno z moje strani. Sram me je. Nisem vesel,'' je povedal 19-letnik.

Aretiran ni bil nihče od vpletenih, saj so se glavni akterji po dogodku razbežali. Policija je potrdila, da ne bo sprožila postopka, če žrtev napada ne bo vložila prijave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.