Magazin > VIP
21 ogledov

Jamelia je šla skozi pekel

jamelia, byfield Profimedias
Pevko Jamelio, ki je leta 2003 zaslovela s pesmijo Superstar, je pretepal partner.

Jamelia je v intervjuju za televizijo ITV v okviru kampanje proti družinskemu nasilju spregovorila o svoji boleči izkušnji. 33-letnica je povedala, da jo je oče njene sedaj 13 let stare hčerke Teje pretepal.

"Nastopila sem v oddaji Top of the Pops. Ko sem prišla domov, me je udaril v obraz. Žal mi je, da bo to mnoge šokiralo, a to je bila moja resničnost. O tem je težko govoriti,“ je izjavila Jamelia, ki je bila z nasilnim moškim v zvezi tri leta. Zapustila ga je šele, ko se je rodil njun otrok. "Hčerka je bila stara štiri tedne, ko me je med dojenjem udaril. Takrat sem spoznala, da sem se za to zvezo, ki bo vplivala tudi na življenje otroka, odločila jaz. Naj bo nasilje tudi njena resničnost?“ se je takrat vprašala pevka in pospravila svoje kovčke.

Jamelia je povedala, da te izkušnje ne bo nikoli pozabila. "Družinsko nasilje lahko odpustiš, rane pa bodo ostale za vedno.“ Tudi zato je lepotici pomembno, da se ženske zavedajo, da na svetu niso same. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.