Magazin > VIP
39 ogledov

Franca in Rogena varujejo elitni varnostniki

Seth Rogen, varnostnik Profimedias
Zaradi groženj, ki so jih bili deležni ustvarjalci filma The Interview, je filmski studio Sony Pictures glavnima igralcema dodelil elitno skupino varnostnikov.

"James Franco in Seth Rogen imata elitno skupino varnostnikov, ki jima ju je priskrbel njun menedžment in studio Sony Pictures,“ je za Radar Online povedal vir. Studio naj ne bi želel tvegati, po tem, ko je Severna Koreja zagrozila z ukrepi zaradi filma, v katerem dva novinarja poskušata izvesti atentat na Kim Jong Una. 

Studio se je odločil najeti najboljše možne varnostnike. "Zasedba je razburjena, ker so film umaknili, a so zdaj bolj zaskrbljeni zaradi varnosti igralcev, producentov in režiserjev,“ je še dodal vir. Vsi naj bi bili presenečeni nad tem, kako so stvari ušle izpod nadzora. 

"Plačali bodo, kolikor bo treba"

Drugi vir, ki skrbi za varnost nekaterih najvidnejših posameznikov v Hollywoodu, je izpostavil, da se kaj takega še ni zgodilo. "Studio bo plačal, kolikor se jim bo zdelo potrebno za zaščito." V tem primeru so najeli najboljše varnostnike, ki so bili na voljo. "Ko imaš družino in si zvezdnik, boš naredil karkoli, da jih zaščitiš.“ 

Omenjeni varnostni strokovnjak še dodaja, da si bodo zvezdniki verjetno tudi sami najeli dodatne varnostnike. 

Komentarjev 1