Magazin > Film & Glasba & TV
350 ogledov

Jamie Oliver, adijo, pozdravljena gola Argentinka!

Mlada Argentinka Jenn naj bi imela vse tisto, zaradi česar naj bi kmalu pozabili na “golega šefa” Jamieja Oliverja.

Argentinka Jenn kuharske lekcije podaja oblečena le v seksi spodnjice, medtem ko si prsi prekrije s tistimi sestavinami, ki jih potrebuje svoj dnevni recept.

Imam prijatelje, ki se prehranjujejo le s hitro prehrano, kar je težava večine moških. Želim jim pokazati, da je tudi kuhanje lahko zabavno,” odločitev, ki postaja hit Youtuba, pojasnjuje mlada kuharska zvezdnica.

Njeni prvi posneti recepti so že postali pravi hit; zanje so se morali precej potruditi tudi zaradi pravil Youtuba. “Kakšen posamezen kader je potrebno snemati večkrat, saj moramo biti prepričani, da ne prekršimo pravil glede golote,” pravi Jenn in dodaja, da na snemanju vseeno uživa.

Nekatere posnetke je strogi Youtube vendarle že umaknil. Je pa domislica vredna pozornosti. Ne le zaradi receptov, ki jih zaradi jezikovne bariere tako ali tako številni Slovenci ne razumemo, pač pa tudi zaradi namiga, kako lahko začinimo pripravo hrane in jo kot tako ženske naredimo privlačnejšo tudi za moške. Če se bost v kuhinji sukale oblačene kot Jenn, vam bo vaš moški zagotovo hitreje pripravljen pomagati, kot je to običajna praksa. 

Komentarjev 1
  • JohnSmith30699 20:26 24.marec 2015.

    eh, slovenska Ana kuha je bol fletna pa čeprav je oblečena