Šport > Nogomet
43 ogledov

Nepričakovani snubec Jana Oblaka

jan oblak Profimedias
Seznam zainteresiranih klubov, ki bi med poletnim prestopnim rokom radi v svoje vrste zvabili Jana Oblaka, se iz dneva v dan povečuje.

Po besedah agenta slovenskega reprezentančnega vratarja, Mihe Mlakarja, se za Jana Oblak najresneje zanimata dva kluba, vendar se poraja vprašanje, ali bo Atlético Madrid pripravljen na pogajanja, saj odkupna klavzula za Oblaka znaša vrtolgavih 100 milijonov evrov.

Mendarodni spletni portal Goal.com ekskluzivno poroča, da se je za Oblaka ogrel tudi madridski Real, ki se bo z Manchester Unitedom najprej spustil v bitko za Davida de Geo. "Slovenski vratar je zelo zaželen v Premier League, saj se zanj zanimajo Arsenal, Chelsea, Manchester City in Manchester United," piše omenjeni portal.

Oblak je za zdaj tretja izbira Real Madrida, ki si v prvi vrsti želi pridobiti bodisi de Geo bodisi Thibauta Courtoisa. Galakitki bi morali za slovenskega vratarja na široko odpreti denarnico, saj Atlético vztraja pri odkupni klavzuli, z gotovostjo pa lahko trdimo, da mestnemu rivalu svojega zvezdnika ne bo prodajal pod ceno.

Za zdaj, pišejo kolegi pri Goalu, je favorit za Oblaka še vedno Manchester United.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.