Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

Jan Plestenjak poklical celo na radio Ognjišče

jan plestenjak
1/3
Bruno Sedevčič
Jan Plestenjak se je po nasvet obrnil na radio Ognjišče.

Pevec Jan Plestenjak se je za spot, za svoj novi singel Prelepa, za poraz prelevil v župnika, k sodelovanju pa povabil ekipo iz priljubljene serije Usodno vino. Jan pravi, da si kdaj pa kdaj ogleda kakšen del omenjene nadaljevanke, za sodelovanje z ustvarjalci pa se je odločil, ker se zgodbe televizijskih likov prepletajo z njegovo zgodbo v pesmi. Skladba sicer govori o osebi, ki se zaveda svojih želja, a jih vseeno vsako jutri zatre, saj se boji sprejeti in narediti morda ključno spremembo v svojem življenju.

Jan se je na vlogo duhovnika temeljito pripravil. Poklical je celo na radio Ognjišče in se pozanimal, kako poteka poročni obred. "Vlogo sem vzel resno, iz spoštovanja do vseh vernikov,“ je za Žurnal24 povedal pevec, ki v spotu vodi obred med glavnima akterjema serije, Nino in Martinom, na vprašanje, ali bi se tudi sam cerkveno poročil, pa je odgovoril: "To pa je verjetno vprašanje za naslov intervjuja. Počakajmo na navdih.“

Komentarjev 6
  • Vesna Dolšak 00:30 03.februar 2016.

    Tako je, resnica. Vidi se, da ima privzgojene neke vrednote, da spoštuje tudi druge, ne le sebe in svoje muzike. Človek na mestu. Vsaka čast!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:15 02.februar 2016.

    Všeč mi je da se je docela pozanimal o obredu in ni pavšalno naredil obreda in s tem ohranil pristnost kljub temu da gre za spot. Nisem vernik ampak če se snema nek obred ..tud če bi bil muslimanski al ...prikaži več pa hindujski je lepo da se obred spoštuje in ga naredi pristnega pa tud če je sam za videospot al pa film.Pa morm priznat da izgleda izredno dobro v vlogi duhovnika. Res mu paše ta obleka. Super zgleda...perfektno.

  • zefacveta 20:46 02.februar 2016.

    Bolj deklamira kot poje.