Magazin > VIP
25 ogledov

Janet Jackson se je na skrivaj poročila

Janet Jackson Wissam Al Mana FameFlynet
Čeprav sta šele konec decembra sporočila, da sta zaročena, sta Janet Jackson in njen izbranec Wissam Al Mana včeraj potrdila, da sta že poročena.

Legendarna pevka Janet Jackson in bogati poslovnež Wissam Al Mana sta usodni da dahnila že lani, natančnega datuma pa v včerajšnjem sporočilu za javnost vseeno nista izdala. Sta pa razkrila, da je bila poroka majhna, intimna in "zelo lepa", poročna darila pa sta v obliki donacij podarila svojim najljubšim otroškim organizacijam. "Prosila bi vas, da spoštujete najino zasebnost in da nama dopustite čas za slavje in srečo. Z ljubeznijo, Wissam in Janet," sta še zaključila v uradnem sporočilu.

Janet, ki je z devet let mlajšim Wissamom ljubezensko povezana od poletja 2010, je že na začetku zveze vztrajno trdila, da ni nič narobe, če ženska hodi z mlajšim moškim, dokler sta oba srečna. "Moja mama me je vzgojila tako, da verjamem, da je starost le številka. Pomembno je le, kako razmišljaš in kako doživljaš samega sebe. Številke niso pomembne," je pojasnila 46-letna zvezdnica.

Hotela utišati govorice

Zakonca sta o poroki javno spregovorila zato, ker so začele krožiti govorice, da si bosta privoščila razkošno poročno slavje. Med drugim se je govorilo, da bosta tri milijone dolarjev odštela le za to, da bosta 500 svatov pripeljala v Katar. Šušljalo se je tudi, da namerava Wissam vsem podariti 10 tisoč dolarjev vredne ure Rolex. "To bo poroka stoletja," naj bi izdal nek vir. Janet in Wissam sta zdaj končno utišala govorice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.