Magazin > VIP
42 ogledov

Jani bo poskrbel, da ne bo nastal drek

Jani Teja POP-TV-2
Udeleženec šova Gostilna išče šefa, Jani Jugovic, bo za dan žena poskrbel za razvajanje za ženske, ob tem pa nam je povedal, česa ne početi, ko hočete presenetiti svojo damo.

Jani je pred kratkim združil moči z ekipo S project in S kuharsko akademYo, ki pomaga mladim iz socialno ogroženega okolja pri pridobivanju potrebnih znanj in izkušenj za izboljšanje zaposlitvenih možnosti. Pričetek sodelovanja bo okronan s tradicionalno S večerjo, katero bo Jani pripravil skupaj z udeleženci druge S kuharske akademYe. Večerja bo namenjena razvajanju za dame, saj se bo zgodila na dan žena, v petek, 8. marca, ob 19. uri.

Jani moškim, ki bodo svoje dame razveseljavali sami doma, svetuje, naj si ob tej priložnosti ne dovolijo eksperimentiranja. "Vsak posameznik naj skuha tisto, kar najbolje zna. Največji ku**c je, če greš kuhati nekaj, v kar nisi prepričan. Samo zato, da se dokazuješ, na koncu pa nastane drek." Sicer pa tekmovalec Gostilne pravi, da je potrebno svojo boljšo polovico razvajati vsak dan, ne samo takrat, ko to narekujejo prazniki. "Meni ti prazniki, kot sta dan žena in valentinovo ne pomenijo nič. Mislim, da bi moral vsak posameznik vsak dan narediti nekaj posebnega."

Če si tudi vi želite Janijevega kulinaričnega razvajanja, se lahko na zgoraj omenjeno večerjo prijavite preko Facebooka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.