Magazin > VIP
230 ogledov

Jankovićeva se vrača k stari ljubezni

sašo radović, vesna janković Facebook
Vesna Janković pravi, da svojega zasebnega življenja ne bo delila z javnostjo.

Odkar se je Vesna Janković ločila od sina ljubljanskega župana, mediji budno spremljajo, kaj se dogaja v njenem ljubezenskem življenju. Tako so ugotovili, da je nekaj časa prijateljevala z mariborskim fitnes trenerjem Sašem Radovičem. Ko se je marca pojavila v šovu Sladko življenje, naj bi se ljubezen med njima končala, kar pa je Vesna zanikala. Govorice je za naš portal označila za smešne.

Kjer je dim, je tudi ogenj, pravijo. Sedaj je za Novo povedala, da se je zveza s postavnim Sašem končala pred pol leta, se pravi kmalu po njenem nastopu v omenjeni oddaji. "Ne mislim polagati računov medijem in se zagovarjati, živim mirno, srečno življenje, posvečeno delu in otrokom. Še vedno imam pristen odnos z bivšim partnerjem in njegovo družino, saj vsi delamo v dobro otrok. S Sašem pa je zgodba že pol leta zaprta in ne razumem, zakaj naju neprestano vlačijo po zobeh. Nimam stikov z njim, imam svoje mirno življenje. Res je, da sva imela luštno prijateljstvo, a se sedaj slišiva le še toliko, da se pozdraviva in vprašava, kako sva. Svojega osebnega življenja ne mislim izpostavljati. To je le moje in nikomur ne mislim polagati računov,“ je povedala Vesna in še razkrila, da se vrača "k stari ljubezni – televiziji“. Predvidoma konec leta naj bi začela voditi oddajo, a več o novem projektu ni želela izdati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.