Magazin > Lepota & telo
97 ogledov

Jankovićeva z naskokom najboljša

Urška Bačovnik
1/9
mediaspeed
Jankovićeva je poznavalka, Virantova se še išče, Bačovnikova pa potrebuje več drznosti.

Stilske podvige, pohvale in nasvete za morebitne prve dame sta z nami delili modna oblikovalka Maja Ferme in modna poznavalka Manja Plešnar.

Virantova k stilistu

Da se gospa Virant pri stilu še vedno išče, se strinjata obe sogovornici. "Svetovala bi ji, naj se drži zapovedi 'manj je več', pozorna naj bo tudi na to, da ne bo glavna tema pogovora njeno oprsje," njen stil opisuje Manja Plešnar in ji svetuje, naj ob večernih priložnostih zasije v črni, vijoličasti in zeleni. Maja Ferme ji svetuje, naj za izgradnjo videza poišče pomoč stilista: "Več pozornosti naj nameni usklajevanju modnih dodatkov in materialom, iz katerih so oblačila izdelana, priporočam ji tudi prebrati kakšno knjigo o poslovnem oblačenju," še dodaja Fermetova.

Jankovićeva korak spredaj

Gospa Janković je znana kot poznavalka najnovejših smernic. "Je gospa z izoblikovanim stilom, ki ne samo da sledi modi, pač pa je včasih tudi korak pred njo. Je edina, ki pozna in nosi različne slovenske oblikovalce," je nad oblačenjem gospe Janković navdušena Maja Ferme. "Na vsakem koraku nam dokazuje, da je velika ljubiteljica mode, je inovativna in samosvoja, zato pri oblačenju ne potrebuje stilista. Kar tako naprej," pa jo spodbuja modna poznavalka Manja Plešnar.

Bačovnikova zadržana

"Za svoja leta je malo preveč zadržana. Strogo se drži poslovnega kodeksa; kril, ki segajo čez kolena in nizke pete," modno previdnost gospe Bačovnik opisuje Plešnarjeva, ki dodaja, da bi se ji lepo podal stil iz petdesetih, dvobarvni kostimi v stilu Chanela in krila v obliki svinčnika. O preprostosti njenega stila se strinja tudi Fermetova, ki ji svetuje: "Če njen mož postane predsednik vlade, bi bilo dobro, da se v tej smeri bolj izobrazi in v prihodnje nosi več odličnih stvari slovenskih oblikovalcev in manj oblačil, narejenih na Daljnem vzhodu, ki spodkopavajo domačo modno industrijo in pešajo gospodarsko rast Slovenije."

Komentarjev 17
  • Marcela Uršič 09:45 06.december 2011.

    Vse lepo in prav o Miji Janković in njenem stilu oblačenja za katerega moram priznati, da ga še nisem opazila, ker vame najprej "zasije" njena neprimerna pričeska in to se mi zdi zelo pristransko od ocenjevalk Plešnarjeve in fermetove, da ...prikaži veča pri stilu nista rekli niti besedice o njeni nemogoči pričeski. Žal je gospa že nekoliko preveč v letih za takole dolgo grivo. Naj se si jih že enkrat odstriže. Moj pogled za nas ne javne osebnosti je da pravzaprav niso toliko pomembne obleke, ki jih nosimo, lahko so tudi starejšega datuma, če ti pristojijo, striktno pa morajo biti pričeska in čevlji po zadnji modi!!

  • Avatar Zala
    Zala 23:06 05.december 2011.

    Komentatorji, verjetno niste dojeli, da članek govori o premierjevi soprogi. Ne govorimo o vsakdanji uslužbenki, ampak soprogi, ki promovira Slovenijo, slovenske izdelke, modne ustvarjalce, stil in, če hočete okus dežele iz katere prihaja.ssPremierjeva soproga se giblje v krogih tujih predstavnikov ...prikaži več in mora izstopati, a z okusom.Nihče ne očita Urški, da ni lepo oblečena, a manjka ji nekaj. Nekaj, po čemer bi se razlikovala od povprečja. Primerjajte jo s soprogo Sarkozyja, Kate...itd.

  • stefanija 13:07 05.december 2011.

    http://www.podlupo.net/2011/11/modni-kiks-modne-mrhe-manje-plesnar/ ....se vam zdi, da tale gospodična lahko komentira? sebe naj naprej poštima!!!