Magazin > VIP
555 ogledov

Janša pokazal novorojenčka Jakoba

Jakob Janša Janez Janša Facebook Janez Janša
Prvi mož SDS Janez Janša je na svojem uradnem in javnem profilu na Facebooku objavil fotografijo svojega novorojenega sina Jakoba.

Potem ko je kar nekaj časa skrival Črtomirja in so se v javnosti zato začele pojavljati razne neutemeljene zgodbe, se je Janez Janša očitno odločil, da je najbolje, če z javnostjo kar sam deli nekaj družinske sreče.

Pred slabo uro je tako na svoji uradni strani na Facebooku objavil fotografijo svoje žene Urške, ki pestuje Jakoba, ob njem pa stoji Črt, ki svojega bratca nežno boža po laseh. Ob fotografiji je zapisano: "Veseli teden – Črtomir dobi bratca in praznuje rojstni dan." Janša je ob tej fotografiji objavil še dve sliki s Črtomirjem, ki nasmejan sedi ob svoji rojstnodnevni torti, na drugi pa ljubeče boža mačko.

Komentarjev 27
  • smejka 08:04 24.avgust 2013.

    POLITIKA,TAJKUNI IN VSE TO MI HUDO PRESEDA,TODA ALI TI KOMENTARJI(razen izjem) NE GOVORIJO,DA SMO VSI ISTI-PUSTIMO VSAJ OTROKE PRI MIRU IN JIM DAJMO MOŽNOST,DA POSTANEJO POŠTENI IN SREČNI LJUDJE.HVALA

  • zztop 22:21 23.avgust 2013.

    Pismo ste gamat , ki serjete še po tem članku kjer ni nobene politike zravn.. Pa vzdržite se in pišite kaj lepega - pozitivnega o tem kar se vam zdi dobr! Pište kaj dobrega od Bratovškove al Miškoviča al stricih, ...prikaži več al Jankoviča. Ni mi zraso k srcu Janez, ampak kva bom na ta člank srau, nima smisla? Eni ste res primitivci!Evo ne dam nobenega negativnega komentarja več. Poizkusite še vi. Piši sam , ko ti bo kaj ugajalo!!

  • Scott 21:39 23.avgust 2013.

    Klinika ni v Avstraliji ampak v Sloveniji(Mozirje) in ni od Janševe soproge ampak od Lukšićeve!