Slovenija
24 ogledov

"Janševa vlada odstavila uspešne direktorje"

primorska 23.06.2011, koper, gaspar gaspar misic, foto barbara milavec primorska 23.06.2011, koper, gaspar gaspar misic, foto barbara milavec
Ljubljanski župan meni, da imenovanje Gašpar Gašpar Mišiča na čelo Luke Koper ne bi bilo politično imenovanje.

Zoran Janković je ob morebitnem imenovanju Mišiča za direktorja Luke Koper dejal, da je članstvo v Pozitivni Sloveniji zanj minus.  Pravi, da pozna samo enega od devetih članov nadzornega sveta v Luki in da ne ve, ali je sploh kdo član PS. Zato se sprašuje, kako bi to lahko bilo politično kadrovanje.

Meni, da Mišič lahko kandidira kot vsak državljan, ki izpolnjuje pogoje: "Gašpar Gašpar Mišič si zelo želi uspeha. Nadzorni svet naj v tem primeru opravi svoje delo in prevzame odgovornost."

"Janša odstavljal uspešne"

Dodal je, da je bil Robert Časar neprimeren direktor in je zdaj tudi obsojen. Janković meni, da je bistvena razlika med SDS in PS kar se tiče kadrovanja: "Ta vlada ni odstavila nobenega direktorja, Janševa pa je odstavila uspešne direktorje."

Vabilu bi se odzval

Apetitov po direktorskem stolčku Luke Mišič ne skriva. Že pred časom je potrdil, da razmišlja o kandidaturi, vendar odločitve še ni sprejel.  Dejal je, da bi se odzval vabilu nadzornikov in predstavil svojo vizijo pogleda na razvoj družbe. Nadzorni svet je sicer na svoji ustanovni seji za novega predsednika potrdil prejšnji teden. Na seji, ki bo v ponedeljek, pa bodo izbrali novega predsednika uprave. 

Komentarjev 24
  • privat 11:58 09.september 2013.

    sanjej...trofazni nimajo za kruh!!

  • privat 22:11 20.avgust 2013.

    in da mi kdo reče da je cilj države preprečiti možni bankrot ...kdaj se bodo ti politiki zavedali ,da ni kraja države cilj vsakega politika..ampak omogočiti revežem(državljanom) človeku dostojno življenje??

  • Avatar čavez
    čavez 21:42 20.avgust 2013.

    Zoki koliko denarja ti je oprala šunka da si ji podaril dolčevito, ker sama ne plačuje nobenih obveznosti kaj šele nakup dolčevite.