Magazin > VIP
520 ogledov

Jasmin že pozabil na Almo, njegova nova znan obraz talent šovov

Jasmin Cerić Facebook
Tekmovalec Big Brotherja Jasmin Cerić sveže zaljubljen. Očitno je na Almo zelo hitro pozabil.

Jasmin Cerić se je ob koncu lanskega leta do ušes zaljubil v pevko Emo Sladič, ki jo poznamo iz različnih talent šovov – dvakrat se je prijavila na Slovenija ima talent, enkrat pa v X Factor. Simpatična Koprčanka je za Žurnal24 povedala, da sta par postala na božični večer 24.12. prejšnje leto, torej je njuna romanca še zelo sveža.

"Že nekaj časa sva si dopisovala, potem pa sva postala par. Za enkrat je še vse tako zelo sveže in sva do ušes zaljubljena, čeprav je on veliko v Nemčiji, kjer dela. Za enkrat gre, več bo pa pokazal čas," je povedala zgovorna Ema, Jasmin pa se je javil iz Nemčije in dodal: "Saj je Ema že vse povedala. Super je. Zdaj sem bolj zaljubljen, kot sem bil prvič." Jasmin je s tem mislil na dekle, v katero je bil zaljubljen pred vstopom v hišo Big Brother, ki jo je med šovom večkrat omenil.

Jasmin se bo zaradi Eme večkrat vrnil v Slovenijo

"Sicer sva skupaj zelo malo časa, a se bova potrudila. Je tudi rekel, da prej ni imel razloga, da bi se vračal v Slovenijo, zdaj pa se bo, zaradi mene," je za Žurnal24 povedala simpatična Ema in dodala: "Bova videla, kako bo. Za enkrat se veliko slišiva in se imava lepo."

Glasbeno sodelovanje?

"Nekaj sva se že pogovarjala, vendar še nič resnega, samo omenila sva na hitro,“ je povedla Ema o možnosti glasbenega sodelovanja nje in Jasmina, ki se skuša uveljaviti kot raper.

Komentarjev 1
  • Fulmmer 08:36 14.januar 2017.

    Hmmm, naš sosed je od novega leta frišno zaljubljen, pa še nič nisem zasledil po cajtengih ali netu....