Magazin > VIP
152 ogledov

Jasna Kuljaj priznala, da je njen dragi vadil natikanje

Jasna Kuljaj Facebook
Na prstancu voditeljice Jasna Kuljaj se nekaj močno sveti. Je njen Saša šel na kolena?

Jasna Kuljaj | Avtor: Facebook Facebook
Da se na Jasninem levem prstancu nekaj močno sveti, smo prvič opazili na fotografijah, ki so bile posnete na sobotnem izboru za kraljico preobleke (Slovenia’s next best drag ) v ljubljanskem klubu K4.

Ali to pomeni, da se bo lepa voditeljica kmalu sprehodila do oltarja? "To sem res dobila od dragega, vendar ne za namene zaroke, pač pa za dan žena v kompletu z verižico in uhančki. Ni zaročni, se je pa dragi pohecal, da bo malo povadil akt natikanja. Ne vem, ali je šlo za mokro, suho vajo ali generalko. Če je šlo za generalko, smo že skoraj tam, če je ena od vaj, smo pa lahko še svetlobna leta daleč. Naj še povem, da se načeloma obdarujeva skromno in za darila drug drugemu ne zapravljava kaj dosti," nam je zaupala Kuljajeva, ki ne skriva, da si poroke s svojim nogometašem in očkom njune hčerke Anastazije sicer želi, vendar ne ve, kam bi jo stisnila: "Trenutno smo kar malo pozabili na to, saj ob vseh obveznostih, ki jih imava, njegovo nogometno kariero v Prekmurju in mojo televizijsko v Ljubljani, ne vem, kako bomo sploh zvozili vse poroke, na katere smo povabljeni, kaj šele, da bi organizirala svojo."

Vestna mamica pa je še izdala, da je bil njen sobotni izhod bolj izjemna kot pravilo: "Da ne bo izgledalo, kot da hodim v K4, ker ponoči nimam kaj početi. Bila sem namreč v komisiji za izbor kraljice preobleke."

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.