Šport > Nogomet
83 ogledov

Nogometaš ujet med barbarskim dejanjem

Jason Denayer pretep PrtSc
Člana enega od elitnih angleških nogometnih klubov so posneli med pretepom.

Belgijski branilec Jason Denayer za seboj nima najboljše sezone. 21-letnik je sicer član Manchester Cityja, toda v pravkar končani sezoni je bil posojen Sunderlandu, s slednjim pa je osvojil zadnje mesto v Premier League in izpadel iz tekmovanja.

Po končani sezoni se he Denayer že vrnil v domovino, očitno pa tudi tam ni našel miru po zanj neuspešnem tekmovalnem obdobju. Kamere enega lokalnih medijev so ga namreč posnele, kako se je vmešal v pretep in enega od udeležencev spora brutalno brcnil v glavo.

Prizor je objavil bruseljski medij La Capitale, Denayer pa je, potem, ko je bil deležen številnih kritik, že pojasnil svojo plat medalje.

"Obžalujem, da sem se vpletel v pretep, ki ga sam nisem začel. Hodil sem proti avtomobilu, ko sem zaslišal krik prijatelja. Ko sem prišel tja, sem videl, da nekdo močno udarja mojega prijatelja. Videl sem, da je v nevarnosti in moral sem reagirati. Želel sem le zaščititi prijatelja," se je branil Denayer (na posnetku v temni opravi), ki pa bo vendarle težko pojasnil, zakaj je človeka, ki je bil v tistem trenutku že na tleh, brutalno brcnil v glavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.