Šport > Nogomet
31 ogledov

Je bila to že zadnja tekma za Ibrahimovića in PSG?

zlatan ibrahimović EPA
Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović že več tednov namiguje, da bo zapustil PSG in kariero nadaljeval drugje. Zanimanja zanj naj bi bilo veliko.

Uspešni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović je v uspešni štirinajstletni karieri kot poklicni športnik zaigral že za šest klubov in če je mogoče verjeti besedam Šveda, se bo kmalu pridružil še sedmi klub.

"Res je, verjetno je bila to moja zadnja tekma v dresu PSG-ja. Naslednji teden bo odločilni za vprašanje, kje bom nadaljeval svojo kariero," je Ibrahimović povedal po zmagi PSG nad Lyonom v francoskem Superpokalu. 

Ibrahimović je za pariški klub igra tri leta in je zabil 75 golov. Za kateri klub se bo boril naslednje leto, še ni odločeno. Zanimanja zanj pa naj bi bilo veliko. Med drugimi naj bi zanj potegovali Milan, Manchester United in Fenerbahče. Ponudbo turškega Galatasaraya pa naj bi še odbil. V svoji karieri pa je Ibrahimović igral za Malmö FF, Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Inter, Barcelono in Milan ter omenjeni Paris Saint-Germain.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.