Magazin > VIP
96 ogledov

Je Bobbi Kristino res poskušal umoriti?

bobbi kristina nick gordon Profimedias
Zanka okoli vratu Nicka Gordona vse tesnejša …

Fantu Bobbi Kristine Brown, Nicku Gordonu, so pred nekaj dnevi vročili 10-milijonsko tožbo, ki so ga v imenu Bobbi Kristine sprožili njeni skrbniki. V sodnih dokumentih naj bi med drugim pisalo, da je bil Gordon do Bobbi Kristine nasilen. Večkrat naj bi jo udaril v obraz, ji izbil zob in za lase vlekel po stopnicah. Poleg tega naj bi njen denar redno preusmerjal na račun, s katerim je lahko opravljal le on. Obtožen je tudi kraje. Po tem, ko so Bobbi nezavestno našli v kadi, naj bi z njenega računa ukradel 11 tisoč dolarjev.

Kaj se je z Bobbi tistega usodnega dne v januarju zgodilo, policija še preiskuje. Kot se je razvedelo, pa naj bi se oblasti vedno bolj zanimale za namigovanja, da ne gre za nesrečo, ampak za poskus umora. Oglasilo se je namreč več prič, ki so zatrdili, da je Bobbi nameravala Nicka zapustiti. Na dan, ko se je zgodila tragedija, bi se morala 22-letnica dobiti s prijateljico, s katero se je želela pogovoriti o Nicku, piše Radaronline.

Tabloid The National Enquirer pa je poročal: "To je bil motiv! Če bi Bobbi zapustila Nicka, bi uničila vse, kar ima. Nick je lagal, da je z Bobbi poročen. Brez nje, nima nič, saj je živel na njen račun. Nedvomno si ni želel, da bi ga zapustila. Morda je ni želel ubiti, sta se pa prepirala.“

Kaj se dogaja pred hospicem?

bobbi kristina | Avtor: Profimedias Profimedias

Pred hospicem se je sicer pojavil bel šotor, ki je razburil oboževalce Bobbi Kristine. Spletni portal Radaronline je poklical v hospic, kjer so jim zagotovili, da na dan, ko se je pojavil šotor, v njihovi ustanovi ni nihče umrl, niso pa jim razkrili, kaj se dogaja v šotoru.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.