Magazin > VIP
33 ogledov

Je Bobbi poskušala utopiti teta?

whitney houston, bobbi kristina Profimedias
Bratranec Bobbi Kristine Brown za nesrečo, zaradi katere je 22-letnica še vedno v komi, obtožuje zvezdničino teto Pat Houston.

Jerod Brown namiguje, da je teta Bobbi Kristine Brown, Pat Houston, kriva za tragedijo mlade zvezdnice in tudi za smrt Whitney Houston. "Javno bom povedal, da je bila Pat Houston Kristini že od nekdaj sumljiva. Teta Whitney se ni utopila, ampak je bila umorjena. To je dejstvo. In sedaj se je zgodba s kopalnico še enkrat ponovila pri Bobbi. Dajte no, ljudje, ste res tako drzni, da boste isto dejanje ponovili še v moji družini,“ je Brown zapisal na družbenem omrežju.

Jerod je tudi poudaril, da javnost verjame Patinim besedam, ki so zelo prepričljive, če ne poznaš ozadja. "Kmalu bo policija prejela dokaze, ki jim bodo pomagali pri preiskavi,“ je še dodal in javnost zaprosil, naj molijo za Bobbijino okrevanje.

Družina Bobbyja Browna se je na mladeničeve obtožbe že odzvala. "Jerod Brown še vedno daje izjave in se pojavlja na televiziji, čeprav z družino Bobbyja Browna ali Houstonovih nima stikov. Ignorirajte ga. Ne udeležujte se dogodkov, ki jih organizira Jerod, saj vam ne more zagotoviti dostopa do Kristine ali vam o njej priskrbeti informacije. Gre za preiskavo, med katero tega cirkusa nihče ne potrebuje.“

Zdravstveno stanje Bobbi Kristine, ki je že od 31. januarja v umetni komi, ostaja nespremenjeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.