Magazin > Film & Glasba & TV
87 ogledov

Je DJ Sylvain dragi, ki ne zmore?

Moj dragi zmore
1/3
Planet TV
V oddaji Moj dragi zmore je svoje sposobnosti preizkusil tudi DJ Sylvain, na katerega je stavila noseča partnerica, a mu ni uspelo.

Noseča Tamara je svojega didžeja poslala v kar dve igri, a se ta pri nobeni ni izkazal. V prvi nalogi je moral Sylvain žogice za namizni tenis prenesti z enega konca na drugega. Ne sliši se težko, a če moraš to narediti s sušilnikom za lase, je naloga veliko težja. Tamara je nanj pogumno stavila sedem žetonov, saj sta z voditeljico Nino Osenar menili, da ima glede na svoje delo spretne prste, a zalogaj je bil prevelik. Od stavljenih sedem žogic jih je prenesel pet.

A didžej se tudi pri drugi nalogi ni izkazal. Z likalniki je moral odigrati partijo curlinga in ko je Tamara stavila, je bilo videti, kot da ni točno vedela, kako poteka igra. Silvo bi moral zbrati 11 točk, a mu tudi tokrat ni uspelo, zato sta se domov vrnila brez glavne nagrade.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.