Magazin > VIP
77 ogledov

Je Faki zvest Maruši?

Maruša in Faki Planet TV
Faki naj bi po navedbah Dominike imel poleg Maruše še številne druge ženske ...

Dominika nam je v nedavnem intervjuju zaupala, da Fakija ne bi postavila za glavo družine, pri čemer je njen argument presenetil mnoge … ker je Bosanec! 

"Mislim, da gre za tipično slovensko nestrpnost"

Po njenem mnenju se namreč vsi Bosanci do žensk vedejo izjemno grdo, kar pa je Maruša pokomentirala takole: "Kar se Dominike tiče, mislim, da gre pri tem za tipično slovensko nestrpnost, s čimer se Faki po mojem mnenju srečuje vsak dan. Določeni ljudje v Sloveniji so zelo nestrpni, česar ne odobravam. Ne glede na narodnost, si namreč človek.“ 

Je Faki zvest moški?

Faki naj bi po navedbah Dominike imel tudi številne druge ženske. "Ta izjava Dominike v povezavi s tem je čista laž. Vem, da  mi je Faki zvest, kot sem tudi jaz zvesta njemu. Domnika bo zdaj poskušala narediti vse, da bo opravičila vsa svoja dejanja in to, kakšna je bila v šovu. Menim, da je bila ena izmed najbolj zahrbtnih in pokvarjenih ljudi v celem šovu. Ta način, da nekomu privoščiš slabo, se mi zdi zelo slaba lastnost človeka. Najin odnos s Fakijem pa je povsem normalen,“ je Maruša pojasnila za Žurnal24.

 

Komentarjev 20
  • antitrust 19:45 16.december 2015.

    hahaha, naslednja v vrsti je - micika

  • antitrust 19:45 16.december 2015.

    Koga boli kurac za tog bosanca.

  • micika 23:39 13.december 2015.

    k rad po kefi žensko