Magazin > VIP
50 ogledov

Je Gibson oče sinov Jodie Foster?

Mel Gibson Flynet
Pojavila so se namigovanja, da bi bil igralec Mel Gibson lahko biološki oče obeh sinov igralke Jodie Foster.

Genealog je za časopis New York Post povedal, da sta igralkina sinova 14-letni Charles in 12-letni Kit „zelo podobna igralcu, le da sta svetlejša.“

Govorice pa je sprožila tudi igralka Jodie Foster sama, potem ko je ob prejetju zlatega globusa v zahvalnem govoru razkrila, da jo je njen dolgoletni prijatelj rešil, ponovila pa je, da ga ima rada. "Mel Gibson, veš, da si me ti tudi rešil. Ni svetnik in ima dolg jezik. Vendar sem takoj, ko sem ga spoznala, vedela, da ga bolj ljubila celo življenje," je povedala.

Jodie in Mel sta se spoznala na snemanju filma Maverick leta 1994 in takoj postala dobra prijatelja. Jodie mu je stala ob strani pri vseh osebnih težavah, ki so ga tekom leta doletele.

50-letna igralka naj bi svojima sinovoma obljubila, da jima bo razkrila, kdo je njun pravi oče, ko bosta dopolnila 21 let.

Pojavile so se tudi govorice, da bi lahko bil njun biološki oče njen pokojni prijatelj Randy Stone. On je edini vedel, kdo je oče otrok, ni pa želel niti lastni materi razkriti skrivnosti, ki mu jo je zaupala prijateljica.

Komentarjev 3
  • mph 08:15 21.januar 2013.

    Kdo ve, morda ji je tako šlo na bruhanje ob tem verskem fanatiku, da je potem zamenjala preferenco do drugega spola..

  • zic 13:01 20.januar 2013.

    Genealog je za časopis New York Post povedal.......????????ssVendar sem takoj, ko sem ga spoznala, vedela, da ga bolj ljubila celo življenje," je povedala.....??????? no mal preštudiri!!!

  • zic 12:45 20.januar 2013.

    mene samo zanima ali je bil novinar, ki je pisal ta čalnek pijan??? naj še parkrat prebere koliko napak si je privoščil....milsim pa, da se to ne bi smelo dogajat razen če ste šestorazredni medij!?