Magazin > VIP
456 ogledov

Je igralka objavila svojo osmrtnico?

shannen doherty Profimedias
Zvezdnica Shannen Doherty je objavila pesem, ki zveni, kot bi se z njo poslavljala od življenja.

45-letna igralka Shannen Doherty je pretekli teden razkrila, da mora na radiacijo, saj se je rak razširil na bezgavke. Da ima raka na dojkah, je zvezdnica serije Beverly Hills 90210 izvedela lani.

Shannen je v nedavnem intervjuju za Entertainment Tonight tudi razkrila, da se z možem pogovarjata o smrti. Rekla mu je celo, naj izkoristi vsak skupen trenutek, saj bo čez pet let že mrtva. Kakšne so možnosti za ozdravitev, igralka sicer ni povedala, o smrti pa očitno veliko premišljuje.

Je že obupala?
Na družbenem omrežju je objavila pesem, ki zveni kot osmrtnica. "Bila je trdna, bila je močna, ni bila enostavna. Bila je nora in včasih ni veliko spala. Vedno je imela kaj za povedati. Imela je napake, a s tem ni bilo nič narobe. Ko je bila na tleh, se je spet dvignila. Na svoj način je bila zver, a obstaja ideja, ki jo je najbolje opisala. Bila je neustavljiva in vse, kar si je želela, si je vzela z nasmehom. R.M. Drake.“

Več o njenem boju z boleznijo si lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.