Magazin > VIP
71 ogledov

Namerava zapustiti partnerja?

Gvido, Kmetija Nov začetek, Darinka Planet TV
Darinko iz šova Kmetija: Nov začetek smo vprašali, ali drži, da je Andreju rekla, da namerava zapustiti svojega ljubosumnega partnerja.

"Prvi teden, ko sem bil gospodar, je bila moja služkinja in samo ona je lahko hodila z mano v klet. Takrat mi je povedala, da namerava svojega ljubosumnega moža zapustiti in da bi lahko skupaj s kovčki odšla. Povedal sem ji, da sem v zvezi,“ je na vprašanje, ali je res, da je Darinko nadlegoval, za Žurnal24 povedal Andrej Z.

Njegovo trditev smo preverili pri Darinki, ki pravi, da se med njima ni dogajalo prav nič. "Nima značaja, ki bi mi ustrezal, poleg tega pa v šov nisem prišla po moškega. To sem mu tudi povedala. Ves čas je hodil za menoj, kar so najprej opazili drugi, ki so me na to opozorili. Prav tako ne drži, da sem mu rekla, da nameravam zapustiti partnerja in da bi lahko skupaj odšla. Ko smo s tekmovalci sedeli zunaj, je spet prišel za menoj in takrat sem mu rekla, da te prizore gledajo naši domači in da bova, ko bova šov zapustila, lahko oba spakirala kovčke. Tako je bilo. To je bila vse šala,“ je za naš povedala Darinka in dodala, da ima Andrej očitno slabo vest: "Ko sva se v soboto zagledala, mi je s težkim srcem segel v roko. V oči me sploh ni pogledal.“

Komentarjev 3
  • KLOBO 15:06 18.december 2014.

    dejte že nehat s tem primitivizmom, le koga te bedastoče v teh shovih sploh zanimajo?!!!!!!

  • sasquatch 12:30 18.december 2014.

    ...in to zrežirana, kar je vsem jasno, pa še kar z njo posiljujejo ljudi

  • Papaja Popi 08:22 18.december 2014.

    OSLARIJA