Magazin > Film & Glasba & TV
97 ogledov

Tanja Ribič se je odzvala na kritike

Znan obraz ima svoj glas POP-TV-2
Igralka Tanja Ribič odgovarja na kritike na račun žirantke v glasbeni oddaji.

Igralka Tanja Ribič se je za nekaj tednov prelevila v žirantko in učiteljico igre v šovu Znan obraz ima svoj glas, kjer ocenjuje, spodbuja in uri pevce. Na spletu pa so se pojavile kritike njenega vedenja v oddaji, ki ji očitajo, da v šovu igra in da se s pojavljanjem na odru želi le izpostavljati. "O kritikah ne vem ničesar. Format oddaje je tak, da zahteva angažiranje ljudi. Če me potegne, pač grem na oder. Po formatu šova je to pričakovano ali celo zaželjeno," pravi Ribičeva, ki ji je nova vloga žirantke zelo všeč.

Njena vloga pa je v veliki meri deležna pozitivnih odzivov. "Vesela sem, da je šov gledan, vendar nimam časa za ukvarjanje s kritikami. Zadovoljna sem, če so ljudje zadovoljni. Oddaja je zelo odmevna, radi jo gledajo tako otroci kot odrasli, vendar se ne utegnem ukvarjati s tem, kako naj komu ugajam," pojasnjuje igralka, ki ji snemanje in priprave na posamezno oddajo vzamejo kar veliko časa. "Precej naporno in intenzivno obdobje je, še posebej ker hočem biti stoodstotna mama in vpeta v družino," dodaja.

Komentarjev 11
  • dd 15:14 23.april 2014.

    Tanja, ima zelo nezrelo obnašanje za svoja leta. Zgleda, da svoje možganske sposobnosti ni izpopolnila ustrezno, kar za njeno telo pa ne velja.

  • maresem 16:47 20.april 2014.

    A so tebe baba morda v otroštvu obrezali.... tisti s turbani, da klatiš take neumnosti??

  • maresem 16:46 20.april 2014.

    se podpišem :-)))