Magazin > VIP
31 ogledov

Je Sheryl vedela, da se dopingira?

Sheryl Crow, Lance Armstrong FameFlynet
Priljubljena pevka Sheryl Crow, ki je med letoma 2003 in 2006 hodila z Lanceom Armstrongom, je spregovorila o nešportnih podvigih svojega bivšega zaročenca.

Sheryl in Lance sta par postala leta 2003, dve leti pozneje pa sta se tudi zaročila. V času njune zveze je Lance osvojil dve zmagi na dirki po Franciji, 50-letna pevka pa naj bi po poročanju časnika Wall Street Journal vedela za njegovo temno skrivnost. A zvezdnica se temu vprašanju spretno izogiba in pravi le: "Hudo mi je zanj in za njegovo družino, hudo mi je za prebivalce ZDA. Bil je junak, po katerem smo se zgledovali in ki smo ga občudovali," je povedala že septembra, takoj po tem, ko so mu odvzeli vseh sedem naslovov tega prestižnega kolesarskega tekmovanja.

Pred kratkim pa je izrazila sočutje in zaskrbljenost do svojega nekdanjega zaročenca, pohvalila je tudi njegovo priznanje. "Mislim, da je iskrenost vedno najboljša rešitev in da te bo resnica osvobodila. Tako dolgo živeti s tako skrivnostjo je grozno."

Sheryl, ki se je z Lanceom razšla februarja 2006, je po poročanju portala RadarOnline.com leta 2011 dopinškim preiskovalcem dala neke informacije o Lanceovi ekipi, ki ga je spremljala na dirkah po Franciji. Za kakšne informacije gre, pa ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.