Šport
17 ogledov

Je Tiger Woods zmešal Vonnovo?

Vonn Lake Louise superveleslalom super G svetovni pokal alpsko smučanje EPA
Najboljši svetovni golfist Tiger Woods, ki je zadnja leta naslovnice časopisov polnil tudi zaradi skokov čez plot s striptizetami, ki so posledično prinesle ločitev, naj bi bil v ljubezenskem razmerju z najboljšo ameriško smučarko Lindsey Vonn.

Štirikratna zmagovalka svetovnega pokala v alpskem smučanju Lindsey Vonn, ki je pred časom priznala, da je bila pogosto depresivna, letos pa si je po slabem začetku sezone v tehničnih disciplinah privoščila nekaj oddiha v svetovnem pokalu, je v ponedeljek poskrbela za dvig prahu v medijih.

Avstrijski News.at je namreč poročal, da so na letališču v Salzburgu v kratkih hlačah opazili golfista Tigerja Woodsa, ki se je iz Mozartovega mesta dan pozneje odpravljal na turnir v Abu Dabiju. Tam je bila takrat tudi Vonnova. Naključje? Ne, pravijo dobro obveščeni viri, Salzburg pa tudi ni lokacija, iz katere bi se iz Evrope potovalo v Abu Dabi.

O ljubezenskem razmerju med športnikoma se je ugibalo že lani, ko sta novembra sestankovala v Vailu v Coloradu, od koder prihaja Vonnova. Brat Vonnove Reed naj bi takrat Woodsova otroka učil smučanja, Američanka pa je izjavila, da sta le prijatelja.

Mediji se sprašujejo, kdaj bo Vonnova oznanila, da je spet v razmerju, saj z nekdanjim partnerjem Thomasom Vonnom ne živi skupaj že dve leti. Tudi Tiger Woods naj bi bil po pisanju medijev po številnih seksualnih škandalih in ločitvi od Elin Nordegren pripravljen na novo razmerje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.