Magazin > VIP
104 ogledov

Je to trenutek, ko je Larry King izvedel za šokantno vest?

larry king Profimedias
Legendarnega voditelja Larryja Kinga vara žena in zdaj je za to izvedel cel svet.

Shawn King naj bi svojemu ljubimcu, po poročanju The National Enquirer gre za nekdanjega zaupnika princese Diane, pošiljala sporočila, gole fotografije in žgečkljive videe. Nekaj izsekov sporočil, ki naj bi jih 57-letna igralka pošiljala svojemu žrebcu, je objavil Radaronline. Med drugim mu je Shawn zagotovila, da je njenega 19-letnega zakona s televizijsko legendo konec. Ko jo je njen ljubimec poskušal prepričati, naj ostane pri Kingu, mu je odgovorila: "Prepozno. Še vedno živiva ločeni življenji. Globoko v sebi se zaveda, da me nikoli več ne bo imel.“

Larry ženino simpatijo celo pozna. Shawn naj bi objektu svojega poželenja poslala tudi fotografijo, na kateri je z možem, z njim in še z neko žensko. King je očitno slutil, da ga žena vara. "Larry se je pošalil, da ga varam. Videl je spremembo,“ je svetlolaska napisala neznancu, ki se je v enem od mnogih sporočil pobahal, da ima ogromen penis. "Res? Pomerjanje se začne popoldne,“ mu je na to odgovorila mati dveh mladoletnih sinov.

To sicer ni prvič, da se je razvedelo, da Shawn svojega 82-letnega moža vara. Larry je leta 2010 vložil zahtevek za ločitev, ker ga je prevarala s trenerjem baseballa, ki je učil njuna sinova, piše Radaronline. Par se je pozneje pobotal.

 
Komentarjev 2
  • kapibara 07:57 26.avgust 2016.

    a ni tudi on varal svojo prejšno.. sve se vrača+ plača.. VSEM.. !!

  • marabunta 08:20 25.avgust 2016.

    a je kaj čudnega, če ga vara.....dovolj je pogled na sliko