Magazin > VIP
61 ogledov

La Toya v Milano po bodočega moža

La Toya Osebni arhiv
La Toya se je pred kratkim potepala po Milanu, kamor jo je povabil prijatelj Leonardo. Pornesa upa, da se bo prijateljstvo razvilo v kaj več ...

La Toya ne skriva, da si želi ljubezni in družine, a vse ob svojem času, pravi pornesa, ki ji je vedeževalka že pred časom napovedala, da bo bodočega moža spoznala aprila.

"Je vse to, kar je opisala - poslovnež iz tujine, ima tri hiše … Zdi se mi, da bi lahko bil moj princ na belem konju. Bil me je zelo vesel. Peljal me je v kino in k njemu domov, kjer sva se ljubčkala in seksala, to je pomembno (smeh). Skupaj bi lahko tudi snemala, a le, če bo on prišel k meni," je zaupala La Toya, a dodala, da ima Leonardo vseeno nekaj zadržkov: "Dobila sem ga v trenutku, ko se je ravno razšel s punco, zato ga moram malo pustiti, da pride k sebi. Poleg tega mu morda ni prav, da sem jaz v boljši formi kot on. Moški so radi v središču pozornosti in Leonardo je bil zelo lep, a je sedaj malo izven forme. Verjetno rabi čas. Če ne bo Leonardo, bo pa aprila prišel nekdo drug. Čeprav ne vem kdo, saj ni nobenega, ki bi mi bil všeč."

Komentarjev 1
  • dragec 10:09 16.marec 2014.

    Fuj, kaj pa vi v Žurnalu vse ne ponujate, to babo nebi jebal niti za 1 mil eur