Magazin > Odnosi in prosti čas
146 ogledov

Je vaša partnerka rojena v tem znamenju? Srečnež!

seksi ženska, seks Profimedias
Ženske, rojene v tem znamenju, bi za partnerja in ljubezen naredile vse.

Ženske, ki so rojene v teh znamenjih, se ne bojijo ljubezni. Hitro in močno se zaljubijo ter obožujejo divji seks.

Oven
Vsega se lotevajo s strastjo – tudi novih zvez in seksa. Po svetu hodijo z odprtim srcem in rade se zaljubijo. Tveganj se ne bojijo. V zvezi se razdajajo, v zameno pa ne zahtevajo veliko. Ker se vsega lotevajo z elanom, pogosto ne opazijo, da se je njihova zveza že ohladila. To bodo spoznale šele, ko bo prepozno. Na to se bodo odzvale zelo burno, saj so v zvezo veliko vložile.

Dvojčka
Ljubijo metuljčke v želodcu – se pravi začetek zveze. Rade imajo namreč novosti, zato uživajo v začetni zaljubljenosti. Do partnerja čutijo neverjetno privlačnost, zato bodo še zlasti na začetku zveze zanj storile vse. Kadar so zaljubljene, so polne presenečenj in globokih čustev. Pripravite se na pestro spolnost.

Tehtnica
So neverjetno zveste in željne harmonije. Prepirom se bodo poskušale izogniti. Za partnerja bodo storile vse, kar si bo zaželel – tudi med rjuhami. Tako namreč izražajo svoje občudovanje. Očarljive tehtnice pa lahko zelo hitro prizadenete, saj so precej naivne. Na srečo se zelo hitro zaljubijo in zato za nekdanjo ljubeznijo ne bodo dolgo žalovale.

Strelec
Ženske, ki so rojene v tem znamenju, so izjemno strastne. So zelo odprte narave, zato svojih burnih čustev ne skrivajo.

Ribi
Ker imajo izjemno domišljijo, si boste seks z ribico zapomnili za vse čase. So zelo iskrene, zato se z vašim srcem ne bodo igrale. Verjamejo v dobro ljudi, zato v svoj krog zelo hitro sprejmejo nove osebe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.