Magazin > VIP
191 ogledov

Je zato Georgeu Michaelu zastalo srce?

George Michael FameFlynet
Pevec George Michael naj bi imel težave z odvisnostjo.

George Michael, ki je umrl na božični dan, naj bi imel hude težave z odvisnostjo, je povedal neimenovani vir. Po poročanju The Telegrapha naj bi bil pevec na oddvajanju od drog že v začetku letošnjega leta.

"Večkrat so ga odpeljali na urgenco. Bil je na heroinu. Mislim, da je neverjetno, da je zdržal tako dolgo, glede na to, kako je živel,“ je povedal vir in dodal: "Njegov imunski sistem je odpovedal, ker je bil dolgo časa HIV pozitiven. Njegovo srce pa je odpovedalo zaradi kokaina in drugih substanc, ki jih je užival."

Zaradi depresije, s katero se je boril kar nekaj let, se je oddaljeval od vseh ljudi, ki so mu bili blizu. Imel je vedno manj prijateljev, veliko se je kregal s svojim partnerjem, poleg tega pa je od sebe odganjal celo svoje zaposlene, ki so mu želeli pomagati.

Frank Sinatra mu je poslal pismo

Že leta 1990 mu je legendarni pevec Frank Sinatra poslal pismo, češ naj se 'ne smili samemu sebi' in da mora biti hvaležen za vse, kar ima. "Ne razumem, zakaj se nekdo, ki je želel postati zvezdnik že od svojega sedmega leta, pritožuje nad svojim življenjem in pravi, da bo zaključil kariero. Počneš to, kar bi rado počelo nešteto število mladih ljudi. Bodi hvaležen za to, kar imaš,“ mu je napisal Frank Sinatra in dodal: "Dajmo George. Sprosti se.“ Dodal je, da je najbolj tragično, ko se zgodi, da pevec poje majhnemu številu ljudi in da on ni niti blizu temu: "Si na vrhuncu svoje slave, si odličen glasbenik in ne zapravljal svojega talenta za karkoli drugega na temu svetu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.