Magazin > VIP
161 ogledov

Jennifer Aniston napadli še tako zvesti oboževalci

Jennifer Aniston Profimedias
Igralka je sicer med svojimi oboževalci zelo priljubljena, saj je vedno delovala skromno. Zdaj se jim se zamerila s fotografijo na Instagramu.

Jennifer Aniston, ki je zaslovela z vlogo Rachel v seriji Prijatelji, je na svojem Instagramu objavila fotografijo, na kateri v rokah drži šop denarja. Spodaj pa pripisala: "Tisti občutek, ko v denarnici najdeš denar, za katerega nisi vedel, da ga imaš." Ob pripisu je dodala emotikon, ki mu od smeha tečejo solze.

Sicer je Anistonova med svojimi oboževalci priljubljena, saj se jim je vedno zdela, da je zelo 'normalna' in preprosta. S to fotografijo pa se jim je zamerila in je poleg ostalih komentarjev dobila tudi nekaj kritik. Češ, da je razsipna in da je fotografija patetična. "To naj bi bilo smešno? V tvoji denarnici najbrž ni težko najti 'odvečnega' denarja," je zapisal eden od sledilcev.

Veliko njenih sledilcev in oboževalcev je sliko dojelo kot posmeh, saj se igralka najbrž zaveda, da nimajo vsi te sreče, da bi pozabili na nekaj tisoč dolarjev.

Komentarjev 1
  • moder 20:37 27.oktober 2016.

    no ne vem če je 30.000$ nekaj tisočakov, prej nekaj 10 tisočakov...