Magazin > VIP
30 ogledov

Jennifer se norčevala iz novinarke

Katie Couric FameFlynet
Jennifer Aniston se je pošalila na račun znane novinarke in televizijske voditeljice Katie Couric.

Jennifer Aniston je bila spet gostja v oddaji svoje dobre prijateljice Chelsea Handler, kjer je prvič spregovorila o govoricah, ki ji parajo živce. Mediji so namreč pisali, da jo je njen zaročenec navdušil za nudizem. "Ne, po hiši se ne sprehajava gola. Se, ampak le, kadar je golota na mestu,“ je razložila Jennifer in dodala: "Govorice ne držijo. To je čisto sr****.“

Chelsea je nato začela pogovor o njunem prijateljstvu. Kot je povedala, je težko biti prijatelj nekoga, ki je tako slaven. "Katie Couric me je med svojo oddajo spraševala o tvoji poroki. Pretvarjala sem se, da ne vem niti, da si zaročena, saj nisem vedela, ali je ta informacija že zunaj ali ne,“ je izjavila  Chelsea, Jennifer pa ji je odgovorila z brco proti novinarki Couricovi. "Kaj je Katie Couric? Je legitimna novinarka? Postaja tabloidna?“ se je spraševala Anistonova in verjetno globoko užalila enega najbolj znanih televizijskih obrazov v ZDA.

Komentarjev 1
  • Žirafa 22:08 04.avgust 2013.

    A greta ti dve samo meni na živce? Naj bi raje kak kvaliteten film posneli, namesto da skoz samo pljuvata po drugih. Anistonovka do zdaj ni posnela ničesar kvalitetnega.