Magazin > VIP
4 ogledov

Jennifer spregovorila o Angelini

Jennifer Aniston Angelina Jolie FameFlynet/Žurnal24
Kljub temu, da je njena največja tekmica, saj ji je speljala nekdanjega moža, je operacija dojk Angeline Jolie na Jennifer Aniston naredila vtis.

Ko je Jen prebrala o dvojni mastektomiji, za katero se je odločila Angie, je zajokala. Po njenem mnenju je odločitev, da si je odstranila obe dojki, vredna spoštovanja in veliko poguma. Povrhu vsega pa še velika poteza, kar se tiče ljubezni do družine in otrok.

Angelinina zgodba je Jen zelo pretresla. Presenetila jo je, kako zelo je pogumna. Da je zase in za družino naredila nekaj tako velikega, je Jen spoznala, da Angie Brada in svoje otroke resnično ljubi.

"Seveda je bila bolečina, ko jo je Brad zapustil, zelo velika in je ostala več let, vendar je končno prišel čas, da z Angelino zakopljeta bojno sekiro," je povedal vir. Nekateri celo namigujejo, da naj bi ji Jen končno vse oprostila. 

Ponudila ji je pomoč

44-letna Jen je bila vrsto let predstavnica kampanje za boj proti raku na dojki in ima veliko prijateljic, ki so dale skozi takšno izkušnjo, med njimi Sheryl Crow in Christina Applegate.

"Jen je bila Sheryl trdna opora ves čas zdravljenja, ko so ji v dojki našli bulo. Jen nikoli ne bo pozabila, kako je bila pogumna. Tako sedaj ve, kako je bila pogumna tudi Angelina," je povedal vir.

Jen je bila po razkritju Angelinine operacije v stikih z Bradom in se ponudila, da Angelini ponudi pomoč.

Komentarjev 3
  • Urška Kralj 15:48 25.maj 2013.

    sorry, samo tole je pa nekdo zelo slabo fotošopal...boljše bi bilo, če bi bili dve posamezni fotografiji.

  • macko 14:07 25.maj 2013.

    ah Jen, ko bi ti vedela, kako je naša Savina hlipala, še jaz sem zaihtel..

  • Oseba_ 12:28 25.maj 2013.

    a res al kaj , vau no