Magazin > Film & Glasba & TV
87 ogledov

Jernej Kuntner nasmejal ekipo Usodnega vina

usodno vino POP-TV-2
Na POP TV 10. februarja prihaja druga sezona serije Usodno vino. Na sporedu bo od srede do petka ob 20. uri.

Nova sezona pa ne bo prinesla le novih zgodb, temveč tudi dva nova režiserja, nove like in nove igralce. V serijo bodo vstopili Primož Ekart kot Dašin fant Filip, Ana Ruter bo igrala Majo Hrovat, mlajšo sestro Ines Hrovat, Aleš Valič bo oče Andrea Simonetta, Gerard Simonett. Štrene pa bo premešala Manca Ogorevc kot Sanja Bučar, skrivna žena doktorja Bučarja. Režiserju prve sezone Nejcu Levstiku se bodo pridružili Jaka Šuligoj, Slobodan Maksimovič in Marko Naberšnik.

Jugadi je novi OK

Jernej Kuntner, ki blesti v vlogi preračunljivega Matjaža Petriča, se je ob pogledu na prihodnost spomnil zabavne anekdote s snemanja prve sezone. "Proti koncu sezone, ko smo snemali v vili Petrič, si je režiser Nejc prepeval pesem 'You got it' Roya Orbisona. Potreboval sem njegov nasvet, zato sem ga poklical: 'Ej, jugadi!' Sledil je smeh vseh prisotnih in spet se je na setu porodila nova 'finta'. Po novem se ne reče več 'OK', ampak 'jugadi'.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.